Σύνδεση

ergasia3

Ευκαιρίες Καριέρας

Έχοντας ένα εξαιρετικό portfolio προϊόντων και προσελκύοντας τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις, επιτυγχάνουμε την αποστολή μας, να γίνουμε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Ψάχνουμε ταλαντούχους και ικανούς ανθρώπους με ομαδικό πνεύμα και πάθος για ό,τι κάνουν. Ανθρώπους με αφοσίωση στην ποιότητα και την υπεροχή, με ανοιχτούς ορίζοντες και καινοτόμο τρόπο σκέψης.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε κι εσείς στην ομάδα μας στείλτε το βιογραφικό σας στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

  

 ΠΩΛΗΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΙΔΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 

 .................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Περιοχή: Αθήνα
Κωδ. θέσης: zzΕΚ
Αποστολή βιογραφικού στο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Κ.Α. Ζαζόπουλος Α.Ε.Β.Ε  ζητά ΠΩΛΗΤΕΣ Χονδρικής Ειδών Κομμωτηρίου , συνεκτιμούνται  προϋπηρεσία στις  ηλεκτρικές μικροσυσκευές ,  γνώση χειρισμού  υπολογιστή , γνώση αγγλικών.

Προσφέρονται ικανοποιητικές  αποδοχές .

 


 ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 


ΠΩΛΗΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................

        Περιοχή: Αθήνα
        Κωδ. θέσης: 
zzSF
        Αποστολή βιογραφικού στο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

        Η Κ.Α. Ζαζόπουλος Α.Ε.Β.Ε  ζητά ΠΩΛΗΤΕΣ Χονδρικής για διαχείριση πελατολογίου με προϋπηρεσία στις ηλεκτρικές μικροσυσκευές , γνώση χειρισμού υπολογιστή, επιθυμητή γνώση αγγλικών.

        Προσφέρονται ικανοποιητικές αποδοχές .