About Us

Η εταιρεία μας επιλεκτικά εισάγει, εξάγει και εκπροσωπεί – αποκλειστικά – επώνυμους οίκους του εξωτερικού στην Ελληνική και ενίοτε στην Κυπριακή αγορά καθώς και στα Βαλκάνια. Τα προϊόντα μας διατίθενται μέσω του συνόλου του δικτύου μας, σημαντικών εταιρειών λιανικής και χονδρικής πώλησης καθώς και ειδικών συνεταιρισμών.

Εστιάζοντας στις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά, και με στόχο τη διάθεση προϊόντων ανωτέρας ποιότητας που καλύπτουν αποτελεσματικά είτε το υψηλό, είτε το μεσαίο ή το χαμηλό ράφι κάθε εγκεκριμένου καταστήματος, επιλέγουμε στρατηγικά τα κανάλια στα οποία δραστηριοποιούμαστε αλλά και τα brands που «αγκαλιάζουμε». Τις 2 τελευταίες δεκαετίες επενδύουμε σταθερά στον χώρο των μικροηλεκτρικών συσκευών κάθε τύπου, της προσωπικής φροντίδας, του οικιακού εξοπλισμού, των αξεσουάρ, της βρεφανάπτυξης, της φροντίδας κατοικίδιων, του ήχου & της εικόνας, του φωτισμού, του κλιματισμού & της θέρμανσης, της φροντίδας τρίτης ηλικίας, των επιτραπέζιων και επιτοίχιων ορολογιών καθώς και των ειδών γραφείου, καλλιεργώντας τις γνώσεις και το δίκτυό μας, αλλά και αποκτώντας εξειδίκευση σε αυτούς τους τομείς.

header-2

Η εμπορική ομάδα μας παραμένει πάντα κοντά στην επικαιρότητα. Ταξιδεύει στο εξωτερικό παρακολουθώντας δημοφιλείς εκθέσεις αναζητώντας brands και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ερχόμενη και σε επαφή με αξιόπιστους οίκους που κατασκευάζουν είδη που διευκολύνουν την καθημερινότητα όποιου τα επιλέξει. Έτσι, εξασφαλίζουμε για τους συνεργάτες μας σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή, υψηλές κερδοφορίες αλλά και αυξημένη επισκεψημότητα τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στα e-commerce websites τους. Επιτυγχάνουμε τα παραπάνω με απόλυτο σεβασμό στην αξία χρήσης αλλά και στο εισόδημα του τελικού καταναλωτή ή του επαγγελματία.

Σημαντικό μέρος της αποστολής μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του συνόλου των συνεργατών μας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι Υπεύθυνοι Κατηγορίας Ειδών σχεδιάζουν επιλεκτικές προτάσεις που διευκολύνουν στις στρατηγικές απαιτήσεις κάθε τύπου λιανεμπορίου ή μεταπρατικής δραστηριότητας, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν την άρτια διαχείριση του δικτύου. Επιπλέον, υποστηρίζουμε την προσπάθειά των πελατών μας δημιουργώντας υλικό που αφορά τόσο την διαδικτυακή όσο και την εντός καταστημάτων προβολή, ενώ παρέχουμε και εξειδικευμένο υλικό marketing για την πολυκαναλική προώθηση των brands και, κατ’ επέκταση, των καταστημάτων. Παράλληλα, προστατεύουμε τη δυναμική των εταιρειών που «αγκαλιάζουμε» τηρώντας τις οδηγίες των οίκων που εκπροσωπούμε και προσαρμόζοντας τες στις ανάγκες της αγοράς.

Η υποστήριξη των πελατών και του δικτύου για εμάς δεν σταματά με την πώληση. Αντιλαμβανόμενοι την καίρια σημασία της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των πελατών μας αλλά και των καταναλωτών και επαγγελματιών που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, παρέχουμε εγγύηση και εξουσιοδοτημένο service για τις συσκευές που έχουν αγοραστεί μέσω του επίσημου δικτύου μας.

Ο ιδρυτής της Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

H Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1958 από τον Νικόλαο Ζαζόπουλο. Πρωτοπόρος για την εποχή του, ο Νικόλαος οραματίστηκε τη σύσταση μιας ελληνικής επιχείρησης η οποία θα προσέφερε σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Υπηρετώντας την έμπνευση του με προσωπικό αγώνα, υλοποίησε το όνειρό του.

Η Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. σήμερα

Σήμερα στην ομάδα μας είναι η δεύτερη γενιά οικογένειας Ζαζόπουλου, ενώ η εταιρεία μας συνεχίζει να καθοδηγείται από τις πεποιθήσεις και το όραμα του ιδρυτή. Η φιλοσοφία του και η ηθική του προς τους συνεργάτες ενστάλαξαν σε όλους ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε πελάτες και προμηθευτές. Ο Νικόλαος Ζαζόπουλος δίδαξε τη σημασία του ήθους στο εμπόριο. Της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της σωστής εκπροσώπησης των προμηθευτών και των brands, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας που δεν περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από την αυτοδιαφήμιση, αλλά εστιάζει στην προώθηση των εμπορικών σημάτων που «αγκαλιάζει».

Με την σαφή υποστήριξη των συνεργατών και τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και διανομής της, η Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες εισαγωγών, εξαγωγών και αντιπροσωπειών στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Ιστορική Αναδρομή

 1. 1958

  Με την ίδρυσή της το 1958, η Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. υπήρξε μια από τις πρώτες Ανώνυμες Εμπορικές & Βιομηχανικές Εταιρείες που καταχωρήθηκαν στο Επιμελητήριο Αθηνών. Από την έδρα της στην πολυσύχναστη καρδιά της Αθήνας, αρχικά δραστηριοποιήθηκε ως επιχείρηση εισαγωγής λευκών ειδών, νεοτερισμών και άλλων δυσεύρετων – εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικράτησαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – αγαθών.

 2. 1962

  Μετά το 1962, η εταιρεία μας διεύρυνε το δίκτυο συνεργατών της αλλά και το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο. Μάλιστα υπήρξε μία από τις πρώτες εισαγωγικές εταιρείες στην Ευρώπη, που συνεργάστηκε με εξαγωγικούς οίκους της Ιαπωνίας και της Κίνας αμέσως μετά την σύναψη διακρατικών συμφωνιών που επέτρεψαν το άνοιγμα των εμπορικών συνόρων!

 3. 1988

  HEAD

  Η διαδοχή ξεκίνησε με τον Ξένιο Ζαζόπουλο να ενσωματώνεται στην ομάδα το 1988, ενώ σταδιακά ακολούθησαν και άλλα μέλη της οικογένειας. 

 4. 1989

  Το 1989, η Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. επέλεξε να επικεντρωθεί στην εισαγωγή και στην διακίνηση ηλεκτρικών συσκευών. Η απόφαση αυτή, λειτούργησε άκρως θετικά για την εξέλιξη της εταιρείας, αφού εκτόξευσε την ήδη επιτυχημένη πορεία της.

 5. 1994

  Ο Ξένιος Ζαζόπουλος ανέλαβε CEO & Managing Director της Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με κύριο μέλημα να συνεχίσει το έργο του ιδρυτή και – πάντα σεβόμενος τις αξίες και την φιλοσοφία του – να αναπτύξει την εταιρεία και το δίκτυό της, αφουγκραζόμενος τον παλμό των εξελίξεων στον εμπορικό χώρο.

 6. WAHL

  WAHL

  2007

  Ευθυγραμμίζοντας την εμπορική πολιτική της με τις σύγχρονες τάσεις αλλά και τη ζήτηση στην εγχώρια αγορά, η Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. διαπίστωσε την έλλειψη ποιοτικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην αγορά. Έτσι το 2007,  καλλιέργησε  τη συνεργασία της με την WAHL, πρωτοπόρο, εμβληματική εταιρεία στον χώρο του barbering και του personal grooming, αλλά και των συσκευών περιποίησης κατοικίδιων.

   Επιπλέον, επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στον χώρο της επαγγελματικής προσωπικής φροντίδας, επενδύοντας στην MOSER – το Νο1 ευρωπαϊκό brand στην κατηγορία – με αποκλειστικά Γερμανικής κατασκευής κοπτικές μηχανές και τρίμερ.

column-1-header

Αποστολή

 • Σχεδίαση ισχυρού, ευέλικτου και αξιόπιστου δικτύου πωλήσεων.
 • Υποστήριξη των πελατών μας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.
 • Δημιουργία και διατήρηση αμοιβαίως ευεργετικών μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες μας.
 • Διαρκής ενίσχυση της αναγνωσιμότητας των εμπορικών σημάτων που αντιπροσωπεύουμε.
 • Εκπαίδευση των συνεργατών μας ώστε να αποκτήσουν γνώση και τεχνογνωσία επάνω στα προϊόντα μας, αλλά και διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση όλων σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις στην αγορά.
 • Αποκλειστική εκπροσώπηση επώνυμων οίκων και διακίνηση εύχρηστων, αξιόπιστων, λειτουργικών και ποιοτικά διακεκριμένων προϊόντων.
column-2-headerpng

Όραμα

 • Να είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει.
 • Να δημιουργήσουμε συνέργειες και να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των καναλιών παραγωγής και διανομής, διασφαλίζοντας πάντοτε την ιδανική σχέση μεταξύ ποιότητας, τιμής και διαθεσιμότητας των προϊόντων.
column-3-headerpng

Αξίες

 • Σεβασμός στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα
 • Επαγγελματισμός
 • Ακεραιότητα
 • Πιστότητα
 • Αξιοπρέπεια
 • Δημιουργικό πάθος
 • Συνέπεια
 • Περιβαλλοντική Δέσμευση

Headquarters

Η εταιρεία μας στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Σαπφούς 7 – 9, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 8000 m2!

Showroom

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο εκθεσιακό χώρο προβολής, παρουσίασης και δοκιμής των προϊόντων 1000 m2 που στεγάζεται στην έδρα της. Στον ίδιο χώρο γίνεται η ενημέρωση και η εξοικείωση των συνεργατών με τα προϊόντα μας, ενώ πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης ή συνέδρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία μας «επενδύει» στο μέλλον, συμβάλλοντας ενεργά σε κοινωνικές δράσεις που συνδράμουν θετικά και εξελικτικά στον θεσμό της βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανακύκλωση Χαρτιού

Η εταιρεία μας ανακυκλώνει χαρτί, περισυλλέγοντάς το και επιρρίπτοντάς το σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Παράλληλα αποθαρρύνει την αλόγιστη χρήση εκτυπωτών, μειώνοντας σημαντικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Ανακύκλωση Μπαταριών

Στα πλαίσια προστασίας του πλανήτη μας, η εταιρεία μας συμμετέχει σε πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών.

Ανακύκλωση Μπουκαλιών

Με απόλυτη ευαισθησία στα θέματα του περιβάλλοντος και στη διαχείριση απορριμμάτων, η εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα ανακύκλωσης πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών.

Τα Brands